Dobo je prošlo. Nešto ću napisati a ne da ispadne pametovanje neg dve velike si napravio greške neznam dali si ih uočio. Jedna je svako stablo mora imati prelomnicu (ne osječeno do kraja) koja ga drži uz panj, u toj varijanti drvo koje se nasloni ostaje tako, a prelomnica puca kad drvo padne. U toj varijanti nema bacanja unazad. A drugo je ne stoji se kraj drveta dok pada već odmiče. Koliko mogu videti ti si ovo osjekao i ono pada nekontrolisano. Ispravi ako sam pogrešno uočio.Ostalo je još ovo, ali još nisam bil spreman za to. Kad sad na sliki gledim ovu granu koja me sredila, nikak mi nije jasno kak sam previdel da bu pala na drugu i vrnula se prema natrag.
eto naucio si na tezi nacin da se drvece u grupi UVEK obaraju sa spoljne strane ka sredini. Nikad se ne obaraju drva koja se mogu osloniti na neka druga i napraviti belajOstalo je još ovo, ali još nisam bil spreman za to. Kad sad na sliki gledim ovu granu koja me sredila, nikak mi nije jasno kak sam previdel da bu pala na drugu i vrnula se prema natrag.
View attachment 47396
View attachment 47397