I ja volim kad dodjem s posla, sjest u traktor ici nesto radit nekako me ispunjava nije mi nikad mrsko. 🙂Danas popodne iza posla malo rekreacije.
Ja uvjek radim sam, skoro uvjek. Bio je vlasnik doneo merdevine og 2 metra i pivo. Pa sam imao sa njim problem da ga ubijedim da sam došao da riješim problem a ne na feštu. I počeo sa nekim glupim pitanjima, šta ako se otme pa padne na krovove, za mene je to smiješno, pa sam ga morao udaljiti da radim i da ćuti.Smilane, nigdje ne vidim pomagača. Nisi valjda sam to rušil?
Mene također. To mi je dodatna rekreacija, a opet me ispunjava veseljem.I ja volim kad dodjem s posla, sjest u traktor ici nesto radit nekako me ispunjava nije mi nikad mrsko. 🙂
naj gore mi je kad mi doe pa mi počne mudrovat kako bi se to možda trebalo jer je ovaj rekao onako a onaj drugi onako...oš sad radit radi, ako neš udalji se da te ne čujem i ne vidim.Ja uvjek radim sam, skoro uvjek. Bio je vlasnik doneo merdevine og 2 metra i pivo. Pa sam imao sa njim problem da ga ubijedim da sam došao da riješim problem a ne na feštu. I počeo sa nekim glupim pitanjima, šta ako se otme pa padne na krovove, za mene je to smiješno, pa sam ga morao udaljiti da radim i da ćuti.
Zasto na takve komade?