Rekel bi da je kitnjak, cer ima crvenkasto u dnu brazde..... Al ne mora bitiMolim stručnjake ako mogu procjeniti sa slike. Jel ovo kitnjak ili cer? Nekak mi je sumnjiv… View attachment 47738
Svaka ti čast 💪💪🍺vidi se da imaš znanja u šumi i iskustva😉i traktor koji ti stvarno treba, ja isto jedva čekam da krenem u šumu. Ali mislim da ja neću baš tak puno vozit ko ti, nemogu se dočekat da završim prikolicu, ti možeš stvarno bit uzor drugima🙂a i neznam jel bi raketa išla ko ti na 2:30sekundi videa🙂mislim da jedva da 5 metri.
Mislim da si isao brze s ursusom
Pozdrav.jel imate otvorenu firmu za šumarstvo?bok dečki, novi sam ovdje, mogu reč da se profesionalno bavim šumarstvom, te otvaram ovu temu da videite sa čim se bavim!! Dolazim iz Koprivnice, a kod nas šuma ko u slavoniju polja!!:rolfer: sad bdem nabacil neke slikice da vidite kakve strojeve imamo, nije to ništ posebno!!! prosječan traktor i sve ostalo!! samo prije toga nikak da skužim kak da stavim slike molim pomoč!!
Svakome se može desiti, ništa strašno, drugi puta samo provjeri kada je post objavljen. Pošto si novi član predlažem da si malo pročitaš upute i pravila foruma kako bi ti bilo lakše se snalaziti.Pozdrav.jel imate otvorenu firmu za šumarstvo?