• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Radovi u šumi, izrada drva

nedimN

Iskusan lik
Tu od
24 Ruj 2020
Poruka
1,217
Nisam kuci nazalost ,a kazu jutros je bio vesel pjevao je smijao kao je slutio nesto.

AcA OPEL

Aktivni član
Tu od
25 Ruj 2012
Poruka
551
Zalosno, moje saucesce.
Na isti nacin sam ja umalo nastradao pre 7 godina, sam Bog me sacuvao.

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
2,552
Ovo proleće je baš udarno. Zaboravio sam kad sam ovoliko izvukao drva u prolećnom periodu. Juče sabirao i negdje oko 150 kubika sam odradio. 20220414_104030.jpg 20220414_150314.jpg
Jučerašnji rad oko 20 kubika sa presajlavanjem. Iz šume jedna dužina oko 150 , i još preko njive oko150 do pogodnog mjesta za izradu. Kad je krupnije roba kako to ide glatko od 10 do 15 časova.

sttipa

Iskusan lik
Tu od
6 Tra 2013
Poruka
2,271
Joj daj prestani s time smije nesmije treba netreba....
Zelis li rascistiti tu temu da ti navedem zakone pravilnike i sve oko toga pa da znas?
Za pocetak se izjasni kako se tvoja cestica vodi u katastru (koja je kultura), da li se nalazi u programu sumam sumosjednika pa cemo onda dalje otvarati nastavak teme...

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
Lako je kalati ručno kad imaš najbolju motroku u galaksiji koja skoro sama sve napravi… 😁🍻

Najnoviji postovi

Na vrh