Isto ili slično kak i ona kaj su prije kalanja skipana s prikolice. 🤭Aaaa, kak su došla na prikolicu?
Opis sa stranice dobavljača, a vrlo važan:Jedno ovakvo vitlo u kombinaciji s kliještima bi vjerojatno dušu dalo za olakšanje utovara.
Koliko tereta bude kod tebe dignuo,može bez problem radit kao dizalica,jedino mi se čini dosta sporoHvala kaj vodiš brigu o sigurnosti.
Nisam detaljnije pogledal, dal sam to više kao ideju. Meni bi i ovakvo bilo puno bolje nego sirova snaga.
1.5 m3 sa vitlom vučeš ili bez njega?Mislil sam na izvlačenje uz brdo kroz šumu. Ne vitlanje ili izvlačenje po tvrdom putu. 1,5 m3 ja vučem sa 7245 i napred na nosaču pol metra drva za uteg po tvrdom putu…
Iz šume uz brdo vitlam. Kad izvučem na tvrdi put onda vučem s traktorom ako nije baš jako strmo…1.5 m3 sa vitlom vučeš ili bez njega?
Po tvrdom hladnokrvnjak vuće 3m3Mislil sam na izvlačenje uz brdo kroz šumu. Ne vitlanje ili izvlačenje po tvrdom putu. 1,5 m3 ja vučem sa 7245 i napred na nosaču pol metra drva za uteg po tvrdom putu…