• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Radovi u šumi, izrada drva

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Jedno ovakvo vitlo u kombinaciji s kliještima bi vjerojatno dušu dalo za olakšanje utovara.
Opis sa stranice dobavljača, a vrlo važan:
  • Ovo vitlo je namijenjeno za manja vozila do max ukupne težine 600kg-700kg
  • Klasična 12V vitla nisu namijenjena za dizanje tereta (zbog konstrukcije kočnice) već isključivo za povlaćenje. Za dizanje tereta u ponudi imamo vitla dizalice

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,621
Hvala kaj vodiš brigu o sigurnosti. (y)
Nisam detaljnije pogledal, dal sam to više kao ideju. Meni bi i ovakvo bilo puno bolje nego sirova snaga. ;)

• Like
Reactions: ZJ

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
Mislil sam na izvlačenje uz brdo kroz šumu. Ne vitlanje ili izvlačenje po tvrdom putu. 1,5 m3 ja vučem sa 7245 i napred na nosaču pol metra drva za uteg po tvrdom putu…

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,181
Hvala kaj vodiš brigu o sigurnosti. (y)
Nisam detaljnije pogledal, dal sam to više kao ideju. Meni bi i ovakvo bilo puno bolje nego sirova snaga. ;)
Koliko tereta bude kod tebe dignuo,može bez problem radit kao dizalica,jedino mi se čini dosta sporo
Treba uzeti jače vitlo(jači motor)sa manjim prenosom
Evo kako sam si ja uradio i super me služi,a prištedio leđa

134.JPG

IMG_20220409_122130.jpg IMG_20220409_145550.jpg

MadFarmBoy

Aktivni član
Tu od
2 Svi 2020
Poruka
217
Mislil sam na izvlačenje uz brdo kroz šumu. Ne vitlanje ili izvlačenje po tvrdom putu. 1,5 m3 ja vučem sa 7245 i napred na nosaču pol metra drva za uteg po tvrdom putu…
1.5 m3 sa vitlom vučeš ili bez njega?

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
2,911
Po tvrdom hladnokrvnjak vuće 3m3

Na vrh