Propali Poljoprivrednik
Iskusan lik
- Tu od
- 25 Lip 2014
- Poruka
- 3,432
U to udaraš krutinom i dozivaš upomoć? 🤭🤣🤣
Čini mi se da ti nisam ništa rekao šta ćeš raditi. Koji ti to vaš argument relevantan nađe u svoj ovoj priči, koja moj stav opovrģava. Evo recimo da mi neko kaže koja je sajla potreban za koje vitlo i koja je njezina mogućnost. Prijatelju pa ja jedini mogu napraviti omču za vezanje trupaca završetak čekićem u garaži. I sad kao ja neznam kolika je potrebna sila kidanje neke sajle. Pa ja jedini mogu da nastavim dva komada sajle I de se nevidi nastavak, i da tu više ne pukne i trebam da uvaži nečije neodmjereno mišljenje da je sa vitlom od 5 t pokidao 12mm presanu na zdravom dijelu. Svatko ko to tvrdi mene ne ubeđuje, možda vas.Da stari moj samo ti delas u sumi..mi ostali se secemo i brojimo lisce na drvecu.
Ovdje na forumu se svi bave nekom vrstom poljoprivrede.
Kad te agrumetirano poklope onda bacas fraze svi imate price a dela vam nedostaju.
Stari moj, svi koji su bili u raspravi zadnjih par stranica rade vrijedno, mraljivo i ne predbaciju nikomo kako oni rade i kak bi ostali trebali raditi.
Radimo da zaradimo strojeve da se malo mucimo i uzivamo u tome kaj radimo.
To kaj si slozio mad max vozilo, svaka cast, sluzi svrsi pomognes si ali da zakoni funkcioniraju nebi tebe nitko pustio u sumu s tim strojem.
U mojoj okolici samo se zna za krpana 5 i to je to .Pa očigledno ih nitko ne smatra specijalnim, jer ih nitko ni nema ni ne koristi.
....Prijatelju pa ja jedini mogu napraviti ....
Mislim da je u ovom problem, ili rjesenje problema........Pa ja jedini mogu da nastavim ....
Niti jednu stavku nisam napisao da ju ne prati dokaz.Mislim da je u ovom problem, ili rjesenje problema.
Stvarno misliš da ne može?Zamislite kaj radi 15 tona. Ovakva dva idu odjedamput.