• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Radovi u šumi, izrada drva

dajc1

Dobro znana faca
Tu od
26 Lip 2011
Poruka
522
Nikom nisam rekao da treba ovo imati, neznam zašto se provlači priča sta bi neko sa ovim. Stroj je namijenjen za rad sa ogrevnim drvima, za uske puteve ima dobru pokretljivost. Vitlo koje se nalazi na njemu je dobro i to bi moglo da uvjek nađe primjenu. Ko god da ima priliku da sebi ovakav ili od ovako moćnih zubčanika reduktor naprvi nebi se pokajao, jer je fenomenalno.
Ima jedan čeka priliku da se ugradi 50x4 cm od nekog gusjenčara. I ovo je moćno.
Pa i je fenomnalno i čestitam ti na inovaciji i bilo bi mi drago da i dalje stavljaš fotke novih "izuma" i rješenja.

Kaj niko više ne kuri na ugljen?
Vidiš da se s tržišta miču dizelaši i benzinci, a ti bi s ugljenom kuril ;):LOL:

mladenko

Iskusan lik
Tu od
27 Sij 2011
Poruka
1,308
Kaj mislis kak nabavlja TE Plomin ili zadnja secerana u HR?
U biti za seceranu nisam siguran jel na mazut, koks ili ugljen.

Ima ga u BiH, albaniji i sl zemljama.

I brodom se lagano dopremi

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
Veli lik 1,9 m promjer u korjenu i 90 cm na 27 metara. Trupac 33,9 m3. Vitlo 16 tona i NH T7040, 182 konja (234 sa boostom), 8 tona traktor. To onda mora ići i sa Gvozdenom “15 tona” i Zetor prek brzina ili samohotkom.

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
Možda prvih 2, 3 metra. Nije sigurno po cijeloj dužini. Pogledaj 3. video do kraja. On nemre sa 200+ konja i 8 tona traktorom to pomaknuti s mjesta bez vitlanja…

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
1,996
To sam ja isto pomislio baš na tu šupljinu, ali kada se pogleda 3. video do kraja sve je jasno.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,717
Moje vitlo je malo i zato iz iskustva znam koliko to zna muke izazvati. Zato čim se spominju velika vitla ja odmah zašutim i u zadnji red. :ppozdrav:

Najnoviji postovi

Na vrh