Ja po prirodi nisam naročito vrijedan pa uvijek gledam da si pojednostavim poslove koje moram raditi i da izbjegnem ono što je, po mom mišljenju, nepotrebno, pa ovak, nikad ne otkapčam čezu na zemlju, jer ako je na zemlji onda je u 99% slučajeva bar 2-3 centimetra u zemlji pa provlačenje lanca ispod nije neka sreća (dodatan posao), kada se to desi i ako se desi...podvačenje lanca i podizanje 10 metara drva na lancu mi nije sigurno zbaog mogućnosti pucanja lanca za vrijeme dok sam ja između traktora i tereta, moram biti između da bih ipak podbacio panj jer na taj način ne mogu zakopčati čezu za traktor, Dalje, moji osigurači se ne mogu izvaditi i vratiti za minut posla jer ih je nemoguće i namjerno izvaditi bez čekića(izgubio ih nekoliko pa naučio, a i kada se otkopča nije neki belaj. E sad ono što je mooožda i najbitnija razlika između tvog (sa slike)kopčanja i mog, kod tebe je čeza/prikolica zakopčana za donju kuku, ja kopčam za gornju poteznicu pa držanje hidraulika iznad ruda je skoro pa nemoguće, skretanje i manevriranje sa 5+ metara dugom čezom kroz šumu je doslovno nemoguće.