Kapetan_broda_Kupljenec
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,289
Drugaciji teren, vitlanje...itd, kod mene toga nema, gdje je drvo oboreno navezemo cezu, mali reze u metrice, ja prosjecam, cjepam i tovarim, on kad izreze metre krene sa druge strane cjepati i tovariti pa zato ide puno brzeMi nismo bas tako učinkoviti, nama za 4-5m treba dva tri dana 😂😂
ja za tri sata napravim točno metar i pol drva...i idem doma umoran...I mi smo danas pobjeđivali minuse, 2 izvaljena jesena 7 metara drva cca 3 sata posla
View attachment 57457
Vi ste već uhodana ekipa, pa je zbog toga brže, a i puno lakše.Drugaciji teren, vitlanje...itd, kod mene toga nema, gdje je drvo oboreno navezemo cezu, mali reze u metrice, ja prosjecam, cjepam i tovarim, on kad izreze metre krene sa druge strane cjepati i tovariti pa zato ide puno brze
Mali je očito imal volju za delati, ali ne i za učiti. Jedna od gorih kombinacija.U šumi se mora dosta razmišljati, pratiti situacija i prema njoj se postavljati uvjek ozbiljno. Mnogi misle drugačije, pa onda imaju ozbiljan problem.
Džaba sama volja ako u glavi neradi cager. Jednu sezonu sam imao pomagača koji je imao volju, sve trči sav se polomi, ništa mu nije teško, ali mnoge stvari radi naopako i nikako da to mijenja. Cijelu sezonu imao problem u kačanju omče. Dešava se da ako zapne trupac odma pukne omča iako nebi trebala pogotovo kad je nova. Samo kaže ma to su loše sajle. Međutim dosta puta davučem trupac a ono nije dobro vezana omča kroz klizač, već povučena kroz dio klizača za kačanje i tu je presjeca na tankoj ivici. Ja mu kažem da nije dobro zakačeno, kaže to je od okretanja trupca samo se sjebalo.