vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
i meni je to logičnije
Jeli ovo posledica neke oluje ili ... ?malo šumskih radova by Majka Priroda
Šuma Spačva kod Županje
![]()
![]()
![]()
Treba iskoristiti tu akciju-baci drvo kupi struju!!Jučer baš izjavi naš načelnik da ljudi ne bacaju i ne spaljuju granje nego da pokupe i dovezu na sajmište pa će se sve to samljeti za elektranu...pitao sam ga da li trebamo ponijeti i gorivo za iverač...jbt led dobijaju sirovinu džaba i još da im ljudi, koji ne znaju gdje bi prije, još i skupljaju i dovoze
Možda forumasi mudrijaši znaju da je to slabije od lancaMoje neozbiljno vitlo mi je danas strgalo lanac G100 sa 8 mm karikom. Deklarirana prekidna sila tog lanca je 102kN ili cca 10t. Da li ima kakva karika da štuknem metar jer mislim da od varenja ništ? Sad je lanac dug 2m a bil je 3.
Samo jednom prekinuo??. Pa to je potrošni matrijal. Ako je kovani ja nisam sa njima zadovoljan velike karike i onda pucaju na klizajućoj kuku. Verovatno je i tebi tako, debljinu trupca komad lanca oko njega.Moje neozbiljno vitlo mi je danas strgalo lanac G100 sa 8 mm karikom. Deklarirana prekidna sila tog lanca je 102kN ili cca 10t. Da li ima kakva karika da štuknem metar jer mislim da od varenja ništ? Sad je lanac dug 2m a bil je 3.