Eto i ja smogao snage da poslikam nekaj u šumi. Šogor i ja se hrvamo sa bukvom promjera cca 75 cm. Dala je cca 8 metri drva. Posao odradila uglavnom Stihlovka 064. Njegova Husqvarna 385 XP stara 10-tak i više godina, a nije delala više od 2 dana u šumi, skoro kao nova, nije prvi dan štela vužgati. Onda sam mu rekel da ju bum zavitlal na drugi breg jer od nje nikakve koristi. Obično to tak biva i pilim uglavnom ja sa svojim motorkama, a on im ima 4 koje su večinom u nekakvom kvaru. Danas je predelala i Husqvarna. Ja sam prepiljaval trupac, a on je svaki kotač prerezal preko polovice i onda je išlo kalanje. Kalač je najeftiniji kaj se mogel nači u trgovini kaj znači da je trebalo malo više lupiti. Naravno, to nije kalač poput onih skupih kaj kalaju sami od sebe. Nema se za takve. To si moreju priuštiti samo oni koji kure na Aspen i eurodizel. Poanta priče je da je bukva skalana, dopelana doma, a 2 penzionera zrela za bolnicu.

Nismo jeli, pili kavu, naslikavali se, ali smo nekaj napravili. Za 2 starca dosta i preveč.