• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Radovi u šumi, izrada drva

sttipa

Iskusan lik
Tu od
6 Tra 2013
Poruka
2,293
zapravo i dalje seru sastrane ali ako bi htjeli raspravljati o tome treba otvoriti temu o sranju .
Vjerojatno, ali takve u namanju ruku i mirne savjesti nazovemo primitivcem i ne trosimo niti rijeci niti vrijeme na njega....😉

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Baš su pravi prasci, pa to se ne pili.
Rade se letvice 4x2cm.

Za mir u kući pokazujem da je hrast još tu, nije još skalan, sve karte su na stolu još🏁👍💪
Odličan za izradu parkreta ako ko treba.
Mogu na dimenziju split, sve usluge nudim samo da nekoga herc ne lupi. 😎

dajc1

Dobro znana faca
Tu od
26 Lip 2011
Poruka
522
Idealno za napraviti štapiće za ražnjiče, tu je lova... postali su eko proizvod i skuplji sigurno 120%

• Haha
Reactions: ZJ

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
3,060
Za mir u kući pokazujem da je hrast još tu, nije još skalan, sve karte su na stolu još🏁👍💪
Odličan za izradu parkreta ako ko treba.
Mogu na dimenziju split, sve usluge nudim samo da nekoga herc ne lupi. 😎

Tvoji nek tako izgledaju, menj je svejedno, samo što moji hrastovi izgledaju ovako.
IMG_20190628_084746.jpg
20230126_204308.jpg
Hrastov parket "kant" sto, kreveti. Sve što imam od objekata su hrastovi krovovi. Na kući hrastove venčanice i rogovi. Kad sječem to ide u građu i ugradnju. Nemam puno šume ali ih nisam htjeo prodat pa kupiti građu borova. U ovakvom stanju imaju makar smisao.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Tvoji nek tako izgledaju, menj je svejedno, samo što moji hrastovi izgledaju ovako.
View attachment 64194
View attachment 64195
Hrastov parket "kant" sto, kreveti. Sve što imam od objekata su hrastovi krovovi. Na kući hrastove venčanice i rogovi. Kad sječem to ide u građu i ugradnju. Nemam puno šume ali ih nisam htjeo prodat pa kupiti građu borova. U ovakvom stanju imaju makar smisao.
Ja imam građe svakojake, imam drva svih mogućih vrsta u šumi, ali meni žao prodavat to. 😥

sttipa

Iskusan lik
Tu od
6 Tra 2013
Poruka
2,293
View attachment 64194
View attachment 64195
Napokon pametna beseda na ovu temu!!!

• Like
Reactions: ZJ

Najnoviji postovi

Na vrh