Ja imam građe svakojake, imam drva svih mogućih vrsta u šumi, ali meni žao prodavat to. 😥Tvoji nek tako izgledaju, menj je svejedno, samo što moji hrastovi izgledaju ovako.
View attachment 64194
View attachment 64195
Hrastov parket "kant" sto, kreveti. Sve što imam od objekata su hrastovi krovovi. Na kući hrastove venčanice i rogovi. Kad sječem to ide u građu i ugradnju. Nemam puno šume ali ih nisam htjeo prodat pa kupiti građu borova. U ovakvom stanju imaju makar smisao.
Napokon pametna beseda na ovu temu!!!Tvoji nek tako izgledaju, menj je svejedno, samo što moji hrastovi izgledaju ovako.
View attachment 64194
View attachment 64195
Hrastov parket "kant" sto, kreveti. Sve što imam od objekata su hrastovi krovovi. Na kući hrastove venčanice i rogovi. Kad sječem to ide u građu i ugradnju. Nemam puno šume ali ih nisam htjeo prodat pa kupiti građu borova. U ovakvom stanju imaju makar smisao.
Ja nemam građe. To netreba da stoji to onda propada. Za potrebu usječeš, ugradiš ostalo stoji. Za drva posjeći nemogu vjerovati, ide do 300 godina u prirast. Jedino oboleli i izvala, ali i to treba iskoristiti pametno.Ja imam građe svakojake, imam drva svih mogućih vrsta u šumi, ali meni žao prodavat to. 😥
dužice za šparetNego?
Nemam kiwi,ali imam trupac ružmarina,ako nekome trebaDobar dan, oprostite jel zna neko di bi nabavil drvo kiwia? Trebam par komada letvica.