• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Radovi u šumi, izrada drva

A

AGRIPLUS65

Guest
nakon ovih slika, moje šume su iako sva na koso, prva liga sad kad vidim ovu mocvaru!!
:lol:

ja morem i sa djipom u sumu :D

dsc02951r.jpg
a koja je razlika između tvoga brda i njegove mocvare?

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
a koja je razlika između tvoga brda i njegove mocvare?

ja se po brdu nekak izveram, a u ovoj mocvari nebi mogal ni mrdnut sa 533...
dobro, svaki teren nosi svoje zamke, al ovaj mocvarni mi se nikak ne svidja...

daniels

Aktivni član
Tu od
17 Velj 2009
Poruka
1,797

teren di sam izvlačil je za popizdit,trava šaš,ide super i sam počne propadat,inače koroto odre.

al nis ko savoris išel prpbat prek potoka.

savoris kaj nisi imal pametnjeg posla nek traktor zamazat.(šala)

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,144
vremenom se navikneš na takve stvari , da se razumijemo , kod mene je brdski kraj (skoro brdsko-planinski) ovaj močvarni dio imam samo kada idem relacijama koje me vode preko dijela koji pripada rudniku i termoelektrani
tu je izvožena zemlja (jalovina) i ona je jako jako zeznuta , tu se ne ide bez dobrog iskustva, oni malo ''slabiji'' vozači uopšte ne zalaze u te krajeve

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
tu je izvožena zemlja (jalovina) i ona je jako jako zeznuta , tu se ne ide bez dobrog iskustva, oni malo ''slabiji'' vozači uopšte ne zalaze u te krajeve

znaš kak se veli, pametniji popušta :lol:
:weedman:

tu nemreš bez 4x4 i bok... ko ga nema , ni ne ide...

Dadx

Aktivni član
Tu od
10 Srp 2010
Poruka
101
evo da i ja nekaj napišem o današnjem čiščenju gacije/agacije/bagrema na mojem gruntu

za početak slikica kineza s naljepnicom stihl s kojim sam radio:
možete pogledati ovdje jer forum neda da se stavi više od 10 slikica u jednom postu:

http://www.poljoprivredni-forum.com/showthread.php?p=666309#post666309

i od susjede tv 419 kojeg posudim kad mi treba jer mi se neda s labincem niš delat

i tu je još par slikica radova

i jedna kak prek plota bacam drva u dvorište

inače gaciju je zadnji put rušil moj deda koji je poginul 1993g. i od onda pa do ove jeseni kad smo prvu ovakvu prikolicu drva dovezli doma niko niš nije delal tak da smo se prvo mačetama probijali do drva kojeg treba ruštiti....

LP

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,144
Savo i ti voliš izazove ko i ja:finga::finga:

uf , još kako :rolleyess:

znaš kak se veli, pametniji popušta

tu nemreš bez 4x4 i bok... ko ga nema , ni ne ide...
tu nemožeš bez 6X6 :finga: , sa 4X4 sam do ove sezone zapadao svaki dan , hvala nebesima ali ove sezone sa kardanskom prikolicom samo 3-4 zapadanja , od toga su 2-3 sa praznom prikolicom jer ona tada i nema neki jak pogon , puna je mnogo ''prohodnija'' :prayer:

mataz.17

Član
Tu od
29 Sij 2009
Poruka
183
[YT]http://www.youtube.com/watch?v=82qNc7mcv80[/YT]

evo neki video što smo danas bili malo u šumi....

ima još videa al nisam stigo sve stavit..

hrvoje01

Aktivni član
Tu od
7 Pro 2010
Poruka
1,362
uf , još kako :rolleyess:

tu nemožeš bez 6X6 :finga: , sa 4X4 sam do ove sezone zapadao svaki dan , hvala nebesima ali ove sezone sa kardanskom prikolicom samo 3-4 zapadanja , od toga su 2-3 sa praznom prikolicom jer ona tada i nema neki jak pogon , puna je mnogo ''prohodnija'' :prayer:

ajd stavi slike te prikolice da vidim kako to izgleda

bornakutina

Aktivni član
Tu od
5 Tra 2010
Poruka
1,194
[YT]http://www.youtube.com/watch?v=82qNc7mcv80[/YT]

evo neki video što smo danas bili malo u šumi....

ima još videa al nisam stigo sve stavit..

koliko vozis na traktoru naprijed pola metra drva stane ili?

mataz.17

Član
Tu od
29 Sij 2009
Poruka
183
nepravfilno slozeno, treba vise naprijed da optereti traktor

evo ovak tu prikolicu imamo oko 6 godina...na nju kad ju dobro natovariš ide 6 metara..puknuti neznam kolko to rudo može izdržat.nama služi vjerno..a tu ima sad tak oko 2 metra možd malo više...i đabe nam je slagat naprjed da optereti zadnji kraj.kad su mu gume maltene celave,gume su stare oko 20godina....a prednje su dobre...tu još nismo naslagali naprjed na samar drva..

Posljednje uređivanje:

Najnoviji postovi

Na vrh