Daj nam onda objasni mi koji neznamo kakva su to nova vremena koja idu?A i oko rušenja previše brate mudrujete, kolika je prelomnica, koji ugao, koji pravac , pril vjetar itd. To je prošlost, sada idu nova vramana.
Pa stavio sam video, kako se ruši čačkalice, a ona ih pili kako hoćeš.Ja sam napisao da radim po starinski, drugačije neznam. Dal imaš ti neki sistem bolji koji kriješ od nas?
Sve mi se vidi da buju tebi Slovenci uz isporuku vitla još morali platiti.I pitanje je koje je i dalje otvoreno jel mi treba pila nova ili ne.
Bogme ti se ne šališ, a kaj da ti je rudo puknulo? 🤔To buš za deske prodal ili drva doma? Kolko je fi? Lepo veliki zgleda.a sad konačno jedan videouradak...kak se drva sama tovare...sinko mi se smilovao i uploadao... 🤭
huskqarna 361 (malo pritupa, kak sam ga prehitil uhvatilo malo zemlje) i vtz 2048...prikolica je dugačka 2.5 metara, hrast je taman stao među stupce.
Ma nemam niš, pa ja imam do šume 3i pol minute vožnje, mogu i sa tačkom. 😊Ali vozim na ler gasu da se čim duže vozim, onda stižem za 5minuta.Nemoj prodavati nije ti sila (nadam se), ma naletit ce negdje blizu netko jednom s sumskim traktoro pa ces platiti da ti to povuku na mjesto do kud raketa more dojti 🤫🤫🤫
Nego imam pitanje @Kupljenec ...ne vidim doznake nisu to sumari odradili??? Ishodis li popratnicu za voznju ili ovako na "crnjaka"
E ali nemam još vitla, mislim da ću te u brijegu za iduću godinu ostaviti. Ovu godinu sam napravio manje više sve.Pa kako ne bih mogao sa vitlom ako imaš preko 100 metara sajle.I ako ne može ni tada onda se spustiš dokle možeš ostala drva dohvatiti.