Krumpironja
Iskusan lik
- Tu od
- 7 Svi 2010
- Poruka
- 4,085
Tako se mogu pilit drva do xxx debljine ako su za lozenje, sta deblje to je veci ucinak jer je veca razlika od dna do visine 1-1,5m
Buš prodal vitlo kad ga dopeljaš. Makar ti ne treba, možda kaj zaslužiš?opet ponavljam meni drva netrebaju.
Ima dosta vitlova sa sajlom dužom od 100 metara. Zavisno od terena i potreba.Koje to vitlo ima 100 metara sajle,mislim da moj Krpan ima 70?
Tako se moze samo poginuti, ali ne prizivam nikome...kad bi ti kleknuo pod jelu visoku 25-35 metara ili pod hrast od 7,8,9 kubika ne bi vise tako razmisljao...Tako se mogu pilit drva do xxx debljine ako su za lozenje, sta deblje to je veci ucinak jer je veca razlika od dna do visine 1-1,5m
Ja trebam drva za sebe i moj kum isto treba, a kaj se tiče tehničke građe s tim se ne bavim, ali nikad se ne zna.A bum videl, kaj si kupac? Ili gledaš kak bi i ti zaslužil? 😂
Al to su samogradnjeIma dosta vitlova sa sajlom dužom od 100 metara. Zavisno od terena i potreba.
Vitlo koja sam ja naprvio sebi staje 140 metara 14mm sajle , i mogu da namotam još jedan red , ali da mi nebi spadala ostavljam jedan red prazan. A 12 mm staje 180 metara i takođe ostaje jedan red prazan. Nekoliko sam pravio vitlova, a za sve sam pravio doboše da staje oko 120 metara sajle, sve ispod 100m se mora nositi nastavak. Vjerovatno i Borislav uz svog gvozdena ponekad nosi nastavak.
Pa ja zagovaram na stojecki pilit na visinu metra i pol od poda a ne da klecim pod drvomTako se moze samo poginuti, ali ne prizivam nikome...kad bi ti kleknuo pod jelu visoku 25-35 metara ili pod hrast od 7,8,9 kubika ne bi vise tako razmisljao...
Malo sale - kod tebe su mlecani odradili taj dio...😉😉😉
Pogledaj si ovo..., a u pitanju je samo sreca....Pa ja zagovaram na stojecki pilit na visinu metra i pol od poda a ne da klecim pod drvom
Baba se još pravi ko da je nešto dobro napravila!