Kapetan_broda_Kupljenec
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,289
Zbilja je nekome cilj uništiti malog čovjeka.
Još buju nam zabranili i iti u svoju šumu.
Još buju nam zabranili i iti u svoju šumu.
Pa kupljenec, ti si mali čovjek? kolik imaš u visinu?malog čovjeka
Ako si stavio video rušenje hrasta iz zeze onda uredu ali ako si mislio ozbiljno, ovo je sve naopako., uništi trupac, očajno rušenje.A sa druge strane sve delaju kak treba, ovak bi trebalo u šumi delat, pomalo šlajsat i nema straha nikakvoga.
Kako upravljaš sa gvozdenom jesil nešto prpravljao pa iz kabine.Već sam negdje postavio ove videe ali evo i ovdje...
Zato ih i ima najviše nastradanih.Primjetio sam jednu stvar kod videa na youtubu koje objavljuju ljudi iz hr,bih i srb,da jako malo ljudi koriste zastitnu obucu,odjecu i kacige,dok slovenci,austrijanci svi skoro ko profi ekipe...
Isključi se kardan i onda otpusti sajlu.Znam to da ručka na kraju zabravi, dali je možeš povuć iz traktora, jer na jednom vidjeh da mijenješ mjesto i otpuštaš sajlu a nisma primijetio da si izlazio iz traktora.
Pa napisao sam da je pila tupa, tj lanac, tako mi se čini.Ako si stavio video rušenje hrasta iz zeze onda uredu ali ako si mislio ozbiljno, ovo je sve naopako., uništi trupac, očajno rušenje.
A čuj oni svi su civliziran narod, a ne ko mi.Primjetio sam jednu stvar kod videa na youtubu koje objavljuju ljudi iz hr,bih i srb,da jako malo ljudi koriste zastitnu obucu,odjecu i kacige,dok slovenci,austrijanci svi skoro ko profi ekipe...