• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Radovi u šumi, izrada drva

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Prijatelju, lako za mene, visok sam ja, al kod nas su neki zakoni čudni. Kolko kod vas koštaju drva u šumariji? 😊Jel možeš sam rušiti i voziti doma?

cloos

Iskusan lik
Tu od
19 Sij 2021
Poruka
793
Gle, ja kažem samo da si nemoj misliti da si ti mali čovjek a netko drugi veliki čovjek a oba sta 180 cm visoka. Nemoj si misliti da si manje vrijedan, jer nisi. Najviše vrijedi život čovjeka. Istina pa je, da se neki ljudi bolje snađu, nego drugi u istoj stvari.

Markec1982

Član
Tu od
10 Stu 2020
Poruka
54
Imt je favorit,poslije njega tomo vinkovic,jer veli mi kum,ti traktori su trazeni u nasem kraju pa se i lakse prodaju....evo danas u austriji bil u tvornici gdje proizvode steyer i case traktore,kakve makine sam vidi ogromni su neki.
Da te pitam odma za pilu,u kojoj trgovini bi ti uzimal,ja nasel trgo agenciju kod krizevci,i blazevic trgovina,one mi iskacu po fejsu ko iz pastete 😀

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
A čuj ja imam 539 raketu i mene služi odlično za moje poslove, i siguran sam da bu i tebe ak imaš šumu na ravnici. Samo je teško dobar traktor najti, da je donekle. Ali ima ih😉pilu di got kupiš isto je jer akciju diktira Husqvarna a ne trgovci, svigde isto košaju modeli na akciji. Tak da ju kupiš di ti je najbliže. Koju bi zel onda?

dajc1

Dobro znana faca
Tu od
26 Lip 2011
Poruka
522
Kad si već rekao da si iz okolice Varaždina, onda možeš u Varaždinu u Međimurki ili u Comet-u Novi marof, a najbolje da kupiš u NT promu, isto Novi marof 😁

Markec1982

Član
Tu od
10 Stu 2020
Poruka
54
comet novi marof,jer sam blizu novog marofa,evo videl u selu kod ljudi trupce u dvoristu,veli covek od sumarije,10m3 trupci platio 3000kn,i 700kn prijevoz kamionom sumarom,nisam pital od kud mu dopela,koja je udaljenost bila.

dajc1

Dobro znana faca
Tu od
26 Lip 2011
Poruka
522
Jesam jesam, zato i pitam:) samo moramo kroz dan, jer je na večer dosta zima na terasi :D

Markec1982

Član
Tu od
10 Stu 2020
Poruka
54
Moze kroz dan bez problema,a i sad je kod ivca aktualno😉

Posljednje uređivanje od moderatora:

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
2,557
A sa druge strane sve delaju kak treba, ovak bi trebalo u šumi delat, pomalo šlajsat i nema straha nikakvoga.
Ako si stavio video rušenje hrasta iz zeze onda uredu ali ako si mislio ozbiljno, ovo je sve naopako., uništi trupac, očajno rušenje.

Markec1982

Član
Tu od
10 Stu 2020
Poruka
54
Primjetio sam jednu stvar kod videa na youtubu koje objavljuju ljudi iz hr,bih i srb,da jako malo ljudi koriste zastitnu obucu,odjecu i kacige,dok slovenci,austrijanci svi skoro ko profi ekipe...

Borisllav360

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2017
Poruka
1,609
Nije ništa prepravljano,nego se ručka samo povuče do kraja i tako može i da ostane.Jer kad se ručka povuče do kraja onda ona tri klipića stoje ravno,čak malo i predju pa zato ručka može ostati u tom položaju.

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
2,557
Znam to da ručka na kraju zabravi, dali je možeš povuć iz traktora, jer na jednom vidjeh da mijenješ mjesto i otpuštaš sajlu a nisma primijetio da si izlazio iz traktora.

O

ObrisanŽ28

Guest
Primjetio sam jednu stvar kod videa na youtubu koje objavljuju ljudi iz hr,bih i srb,da jako malo ljudi koriste zastitnu obucu,odjecu i kacige,dok slovenci,austrijanci svi skoro ko profi ekipe...
Zato ih i ima najviše nastradanih.

Borisllav360

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2017
Poruka
1,609
Znam to da ručka na kraju zabravi, dali je možeš povuć iz traktora, jer na jednom vidjeh da mijenješ mjesto i otpuštaš sajlu a nisma primijetio da si izlazio iz traktora.
Isključi se kardan i onda otpusti sajlu.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ako si stavio video rušenje hrasta iz zeze onda uredu ali ako si mislio ozbiljno, ovo je sve naopako., uništi trupac, očajno rušenje.
Pa napisao sam da je pila tupa, tj lanac, tako mi se čini.
A čuj oni svi su civliziran narod, a ne ko mi.
Oni su dio Eu jako dugo, oni neke stvari ni nesmeju pomišljat, a kamoli napravit. A nama je to tak, joj kaj će mi to, skupo je, i tak.Govorim za Hr, u susjednim zemljama neznam kak je, Bosna i to, sigurno im teže nego nama. Slovenci su ispred nas svjetlosnu godinu. Uređena je zemlja to, isto ko i Austrija, ak si bil u tvornici jučer u Austriji onda si videl da tam nema pušenja na svakom čošku ko kod nas, nema ni na parkingu.
Nego kolko imaš ti svoje šume?

Najnoviji postovi

Na vrh