• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Radovi u šumi, izrada drva

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,931
Slovenci su ispred nas svjetlosnu godinu. Uređena je zemlja to, isto ko i Austrija, ak si bil u tvornici jučer u Austriji onda si videl da tam nema pušenja na svakom čošku ko kod nas, nema ni na parkingu.
Ali, kolko god oni bili ispred nas u nekoliko njihovih firmi niko nije ni glasa pustil kad je lola stošu zvadil dok je razmišljal kak da im problem reši.
Nisu se bunili ni kad ju je s nogom na podu zgasil.

Nije ni kod njih sve baš po ps-u, i oni se muče kak im je jednostavnije dok ih niko ne vidi ;)

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
9,029
Kakav pravi igrač. Pa ja sam hobist i također nekoliko put zrušil tak da se naslonilo na drugo.
.
.
.
.
.Jedino sam to drugo drvo pozabil prije podrezati. :hahah: :hahah: :hahah:

Matek89

Aktivni član
Tu od
5 Tra 2013
Poruka
149
ide motorka ko zmaj al je mač bil malo prekratki.... s jedne i druge strane prvih par komada nije išlo preko..... bila je metar u korjenu...

sttipa

Iskusan lik
Tu od
6 Tra 2013
Poruka
2,293
Jos jedan slucaj za koji se culo a koliko ih se provoza po sumama i gorama a da nitko nezna....

Najnoviji postovi

Na vrh