• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Radovi u šumi, izrada drva

senpai

Aktivni član
Tu od
23 Lip 2020
Poruka
807
Primjetio sam jednu stvar kod videa na youtubu koje objavljuju ljudi iz hr,bih i srb,da jako malo ljudi koriste zastitnu obucu,odjecu i kacige,dok slovenci,austrijanci svi skoro ko profi ekipe...
Balkanci su sposobni.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,797
Slovenci su ispred nas svjetlosnu godinu. Uređena je zemlja to, isto ko i Austrija, ak si bil u tvornici jučer u Austriji onda si videl da tam nema pušenja na svakom čošku ko kod nas, nema ni na parkingu.
Ali, kolko god oni bili ispred nas u nekoliko njihovih firmi niko nije ni glasa pustil kad je lola stošu zvadil dok je razmišljal kak da im problem reši.
Nisu se bunili ni kad ju je s nogom na podu zgasil.

Nije ni kod njih sve baš po ps-u, i oni se muče kak im je jednostavnije dok ih niko ne vidi ;)

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,622
Kakav pravi igrač. Pa ja sam hobist i također nekoliko put zrušil tak da se naslonilo na drugo.
.
.
.
.
.Jedino sam to drugo drvo pozabil prije podrezati. :hahah: :hahah: :hahah:

Matek89

Aktivni član
Tu od
5 Tra 2013
Poruka
149
ide motorka ko zmaj al je mač bil malo prekratki.... s jedne i druge strane prvih par komada nije išlo preko..... bila je metar u korjenu...

Najnoviji postovi

Na vrh