• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Radovi u šumi, izrada drva

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ma mislim si da bi možda napravil koji metar za prodat, ali kad pogledam oglasnike drva ima ko šalate, neznam jel bi i prodal opće onda. A opet nebi da mi stoje doma.

zwer

Dobro znana faca
Premium
Tu od
15 Ožu 2010
Poruka
1,713
Hrast cca 250 kn/m, bukva-grab 350 kn/m... Ovisi gdje...
Ma mislim si da bi možda napravil koji metar za prodat, ali kad pogledam oglasnike drva ima ko šalate, neznam jel bi i prodal opće onda. A opet nebi da mi stoje doma.

ak ti ne trebaju pare, scjiepaj i složi negdje na suho.
najjače je kad ide kraj zime, pa kad stegne još malo u 3-ćem i 4-tom mjesecu pa počne panika. onda metar cijepanih ide preko 400 bez problema
to mi frend konstantno radi, dobra autporikolica i pikne svako malo nekud u grad po 2m srezanih cijepanih za 1000kn s dostavom....

Dadx

Aktivni član
Tu od
10 Srp 2010
Poruka
105
Kubik dva obicno u ovo vreme trebaju zbog janjca i odojka, krecu pricesti i firme a restaci bas i ne delaju.
Reklo bi se ne pitaj kak znam. Imam tu situaciju doma, a i dobil sam vec 3 poziva da prodam visak dreva bas za to, posto sma sma na knap, odmah dam odbijenicu

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Mislil sam možda napravit oko 50 metri, možda i više100metri, al na metrice bi stavil, ima prijatelj onaj kalač u špicu kaj ide pa bi stim napravil, Jer kak nemam kalača baš nebi na ruke kalal. Imam puno drva u šumi a ja to nikad nebum skuril, pa gledam da se malo hitim u biznis.

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
Mislil sam možda napravit oko 50 metri, možda i više100metri, al na metrice bi stavil, ima prijatelj onaj kalač u špicu kaj ide pa bi stim napravil, Jer kak nemam kalača baš nebi na ruke kalal. Imam puno drva u šumi a ja to nikad nebum skuril, pa gledam da se malo hitim u biznis.
S tim na špicu se budeš malo manje namučil nego da kalaš sa rukama. Pogotovo ako imaš debela drva. Za tanka bude ok

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
9,029

Najnoviji postovi

Na vrh