• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Radovi u šumi, izrada drva

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ma mislim si da bi možda napravil koji metar za prodat, ali kad pogledam oglasnike drva ima ko šalate, neznam jel bi i prodal opće onda. A opet nebi da mi stoje doma.

zwer

Dobro znana faca
Premium
Tu od
15 Ožu 2010
Poruka
1,713
Hrast cca 250 kn/m, bukva-grab 350 kn/m... Ovisi gdje...
Ma mislim si da bi možda napravil koji metar za prodat, ali kad pogledam oglasnike drva ima ko šalate, neznam jel bi i prodal opće onda. A opet nebi da mi stoje doma.

ak ti ne trebaju pare, scjiepaj i složi negdje na suho.
najjače je kad ide kraj zime, pa kad stegne još malo u 3-ćem i 4-tom mjesecu pa počne panika. onda metar cijepanih ide preko 400 bez problema
to mi frend konstantno radi, dobra autporikolica i pikne svako malo nekud u grad po 2m srezanih cijepanih za 1000kn s dostavom....

Dadx

Aktivni član
Tu od
10 Srp 2010
Poruka
101
Kubik dva obicno u ovo vreme trebaju zbog janjca i odojka, krecu pricesti i firme a restaci bas i ne delaju.
Reklo bi se ne pitaj kak znam. Imam tu situaciju doma, a i dobil sam vec 3 poziva da prodam visak dreva bas za to, posto sma sma na knap, odmah dam odbijenicu

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Mislil sam možda napravit oko 50 metri, možda i više100metri, al na metrice bi stavil, ima prijatelj onaj kalač u špicu kaj ide pa bi stim napravil, Jer kak nemam kalača baš nebi na ruke kalal. Imam puno drva u šumi a ja to nikad nebum skuril, pa gledam da se malo hitim u biznis.

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
Mislil sam možda napravit oko 50 metri, možda i više100metri, al na metrice bi stavil, ima prijatelj onaj kalač u špicu kaj ide pa bi stim napravil, Jer kak nemam kalača baš nebi na ruke kalal. Imam puno drva u šumi a ja to nikad nebum skuril, pa gledam da se malo hitim u biznis.
S tim na špicu se budeš malo manje namučil nego da kalaš sa rukama. Pogotovo ako imaš debela drva. Za tanka bude ok

Najnoviji postovi

Na vrh