Baš sam bio razgovarao sa kolegom kaj radi na carini i kaže da je isto nešto načuo da se radi na toj problematici. Ne zna nikakve detalje ali uglavnom nešto će bit.Je, moš mislit! Gladnim političarima oteti lovu!
Još reci da bu ko i u Dojčlandu, navodno, jedne tablice za sve traktore na dvorišću
Clos gledaj stvar je kako ko tumači zakon. U pogledu registracije i odgovornosi za nezgodu su različiti stavovi. Taj sa tehničkog gleda iz ugla svoje oblasti, te nemora da su ti dali pravu ili tačnu informaciju. Odgovornost za nezgodu je drugi vid tumačenja zakona i tada se to gleda kao odvojene jedinice. Mislim da si upućen zašto ja tako kažem.Evo, govorio sam o doma izradjenim prikolicama sa covjekom, koji se razme u zakone, radi na tehnickim pregledima.
Prikolica do ukupne mase 5 t ne treba biti registrirana. Isto je za prikolice izradjene kod kuce. Ali moraju imati svijetla i dobre gume. Ako se sta dogodi, kriv je onaj koji vozi traktor a skodu krije isiguranje za traktor. Onda osiguranje dalje trazi kakva je prikolica, dal je atestirana...
Pa šlep služba!Baš me zanima kak je sa kolima da imaš sudar, kakva je onda procedura.
To ti je zato kaj ih vlećeš sa Štoreom (nacionalnim ponosom) 🤭Ja se svojom čezom kao i prijašnjim prikolicama ( sve manje od 5T) bez problema vozim po Sloveniji a recimo da su oni dosta uređeniji i ispred nas....
Lokalna udba isto tako ne dira male prikolice i starudije...
Očito je od mjesta do mjesta i kak je koja policija raspoložena.Ja se svojom čezom kao i prijašnjim prikolicama ( sve manje od 5T) bez problema vozim po Sloveniji a recimo da su oni dosta uređeniji i ispred nas....
Ako policija ne kažnjava neznači da si uredan.Ja se svojom čezom kao i prijašnjim prikolicama ( sve manje od 5T) bez problema vozim po Sloveniji a recimo da su oni dosta uređeniji i ispred nas....
Napisano ti je na prethodnoj straniciDajte molim vas kolege iz Slovenije potvrdite zakonske obveze po pitanju traktorskih prikolica.
U Republici Hrvatskoj je protuzakonito voziti neregistriranu prikolicu!!!
Hvala.