Doma sam srušil, pred 5-6 godina, jednu debelu cca 0,5 m, Panj je još uvijek čvrsti, ali ne tjera nove šibe.a ove kaj srušiš, vjerojatno budu isterale iz panja nove šibe...teško se nje riješit...
Moraš tim granama pristupati jednako kao sa bilo kojim stablom, znači dobar zasjek prema kuda želiš da padne i onda rezati, puno ljudi griješi jer je to tanka grana pa samo zareže sa donje strane ili čak i nikako ne nego odma sječe da pada a u tim slučajevima se lako raskoli i onda leti grana, leti pila...a ako imaš sreće letiš i tiNe znam kako vi ste sa vrbama ali ja ih mrzim, prošle godine sam tako rezao granu po granu i desio mi se povrat , udarila je u mene i pal sam sa motorkom u vodu. Da me nije brat potegnuo van možda bi se utopil, voda do grla a ja držim motorku u zraku.
gledao sam te klinove i moram priznati da je stvarno prava stvar...ali je i cjena na nivouMa slika je bitna!
Uffff, brz oporavak želimStradalo koljeno. Prerezal sam kožu nekih 5-6 cm duljine i zarezal tetivu. To su zašili i namjestili mi langetu sa zadnje strane od gležnja do iznad koljena.