Eeee, tipkam s pol oka... Sad sam skuzil da smo se krivo skuzili s ovim kalendarska godina.. Koja počinje 1.1. i završava 31.12... Uvijek kalam, nevezano koliko mi drva ostaje...Tesko ide kalanje suhih gula agacije... Za to koristim kalač stihlov... Gore je tezak, a oštrica uska i prodire... Al ja sam mazohist po prirodi 😀 To od kad sam se ozenil 👍Sreća da nisi jer nebi nikad završil strojarstvo… 😜
2021. u 4. mjesecu iskalano 25m. Ostalih 25m kalaš ove godine. Onda ne kalaš u kalendarskoj godini 50m nego 25.Ako ovih 25 skalaš u jesen onda imaš za zimu 2023. Druga stvar, javiš kak se kala agacija nakon kaj je godinu dana stajala srušena. 😉 Ja kužim da ne rušiš svake godine 50m ali ni ne kalaš.
Super. Matematika uvijek štima, a drva se gomilaju na zalihi, makar skladišnog prostora nema.Jooj kolega, vi kao da sam vam ja predaval matematiku.. 😀
Nigdje nisam napisao da svake godine RUŠIM 50 m3... Već da SKALAM 50m3 👍
Recimo... 2021. u 4 mjesecu sam srusio 50m3 agacije. Skalao sam odmah 25m3 za sezonu grijanja 21./22. Ostalih 25m3 ću skalati sad u 2 mjesecu za praznike i to kurim u sezoni 22./23.... U proljeće 2022. rušim odanih 25m3 koje skalam u jesen ili zimu 22./23. Ergo, svake kalendarske godine skalam 50m3 drva 👍
Odnesli su tajnu u grob...Kolko put je Dudek prešel po tom mostu. Dok je kravicu teral, dok se s biciklom vozil… On bi mogel znati. Ili možda Cinober ili Presvetli…