Mmmmmm ovo fino izgleda👌 a najviše mi se sviđa salata sa maslačkom, kod nas regačI danas se nešto napravilo. Lagano uz ručak u šumi, iskoristili lijepi sunčan dan.
Istina "heroji" uništavaju hektare i hektare nečega što je tu tisućama godina, a to se događa i kod nas, samo se hrvatske šume stalno pravdaju kako "pomlađivaju" šume.A kaj su onda oni kaj u Amazoniji nemilice ruše prašume i uništavaju /mijenjaju zemaljski eko sustav?
Hvala! Kod nas je također regmet.Mmmmmm ovo fino izgleda👌 a najviše mi se sviđa salata sa maslačkom, kod nas regač
Pretpostavka je majka svih zajebaView attachment 48035 View attachment 48034
View attachment 48036
malo akcije od subote...
prvo sam s bratom i 2 penzionera poluinvalida natovaril šleper 25m drva kod sebe na lageru
onda je došlo do zajeba u procjeni da će mi taj šlepr moć u dvorište u gradu a mogao je samo dijelom, pa je pola ulice bilo pod drvima pa sam s jos 2-ga 2 penzionera tih 25m presložio u dvorište....
uglavnom još danas me kičma boli u pm...
Najljepše cjepanice za sjekiru.Još se dvoumim, bih li kalačem ili sekirom.
Takva je praksa i kod mene, kada radim sa kalačem onda žena uskoči u pomoć.Točno. Oba ste u pravu. Samo onda delam sam, a kalačem žena dodaje furčece. Ipak je u dvoje ljepše. Bum još videl kave bum volje.