Kapetan_broda_Kupljenec
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,289
Neznam zakaj svi govore da je opasniji, pa svaki je opasan, ali uz pravilno rukovanje sigurno nije opasan.
Također znam nedavno evo da si je iz sela jedan pričepil ruku sa hidrauličnim, tako da opet ono, sigurniji je, ali nije sveto. Radil sam sa svrdlom, doduše ja samo bagrem, pa ne znam za ostala drva, ko imalo kuži rad i kako drvo staviti gore, nebu se nikad ništ desilo. Radil sam s kolegom cujeli dan na tome, na kraju se sam rokne sa sekirom u cevanicu, znači da je i ona opasna 😁Veće opterećenje na motor, odma i veća potrošnja goriva. Osim nogu znaju stradati i prsti i ruke. Radil sam i s jednim i drugim i velim ovak: onaj kome je puno dati više novaca za hidraulični kalač niti mu ga ne treba, nek to malo napravi sa sekirom
Kako ne kužiš,kolegu još ljubav grije pa mu ne treba drvi za zimuNetrebas ti nikam iti iskat lugare, jer da i dobis dozvolu od Putina nebus nista napravio
Pa ne znam koliko košta hidraulični i rabljeni u radnom stanju! Ali ne onaj, makar novi, iz trgovine mješovite robe!Lee,
ako ti je prva zagrada trebala biti zatvorena iza cijene, potpisujem. Ovak mi post nije jasan.
To je istina, neko se bu i s beštekom ozljedilTakođer znam nedavno evo da si je iz sela jedan pričepil ruku sa hidrauličnim, tako da opet ono, sigurniji je, ali nije sveto. Radil sam sa svrdlom, doduše ja samo bagrem, pa ne znam za ostala drva, ko imalo kuži rad i kako drvo staviti gore, nebu se nikad ništ desilo. Radil sam s kolegom cujeli dan na tome, na kraju se sam rokne sa sekirom u cevanicu, znači da je i ona opasna 😁