Deda Marek
Iskusan lik
- Tu od
- 25 Pro 2021
- Poruka
- 3,004
Ima, ali nije još u funkciji 🤭
niti ne kažem da te treba biti sram, samo savjetujem kako da uradiš da to bude sigurnije i za tebe i za okolinu🙂Mene nije sram to ostavit, jer delam kak mogu polako i kak znam.
Da si to prije napravio, mi ne bi imali što komentirati i dijeliti savjete.Ali ako pogledaš druge slike vidiš da se to izgubilo, nestalo je, otopil sam nakon kaj sam sve slikal. 🙂
I baš si morao u šumu da vrijeme pokvarišJe baš tak, kad je oprema takva sve ide glatko😉🍻a i ljepo je kad se sve dokumentira, velim nemam puno slik kad nisam bil celi dan, ovak je samo 60.
Ali bu se još pribralo kad još moram puno put iti🙂
Moram biti iskren, svaka mu čast@MUHA sad si gotov, @Kupljenec del slike.....
Pa to doma napraviš. Ja si moram meru neku napravit za furke 30cm,jer mi svaki ispada drukčije.Jel ima negde kod nas ovak nekaj za kupiti? Ili da se doma napravi…
![]()
Woodcutters Helper 20" Adjustable Fiberglass Firewood Measuring Attachment for sale online | eBay
Find many great new & used options and get the best deals for Woodcutters Helper 20" Adjustable Fiberglass Firewood Measuring Attachment at the best online prices at eBay! Free shipping for many products!www.ebay.com
A gle kaj bi tek bilo da sam profesionalni pravi šumar a ne pomoćni. 🍻😉Moram biti iskren, svaka mu čast![]()