Lee Champa
Iskusan lik
- Tu od
- 9 Tra 2019
- Poruka
- 11,274
A je l vi cjeparoši poljubite svaki furek kad tak detaljno brojite?

Da a bilo je i većih i sve nas dvojica dizali, da bi se na kraju sjetili za neka dva što su ostali da sa rukom za dizati metrice sa Zetorom dignemoPravi komadi za dizati na stol, ali dobro, taj kotač kad skaluckaš iz njega izađe hrpa drva![]()
Barem netrebaju plačat teretanu 😂Je, ali sagnuti ili sjediti i bacati nije isto kao kičmu trenirati!
7,5kw je motor,ali je prejak i pretežak medjutim takav je bio na tržištu. 5,5 kw bi bio mjera. Španer služi za napinjanje remena,ali smo mijenjali remene pa nije tu na sliki bio u funkciji.Koliko je jak motor?
A čemu služi onaj španer?
Pravi komadi za dizati na stol, ali dobro, taj kotač kad skaluckaš iz njega izađe hrpa drva![]()
Ja imam stol al ga ne koristim. Lakše mi je takav komad kalati dolje i par puta se sagnuti nego ga dizati na stol. Pogotovo ako je veći, onda moraš polovice ili četvrtine skidati sa stola jer smetaju za kalanje pa opet vraćati gore…
PS Već sam se tak ispraksiral pa kad raskalam na polovice ili četvrtine, morem nogom zakretati dok kalam na krajnju mjeru pa se ne moram saginjati… 😎
Aaaa, kak su došla na prikolicu?U ovakvoj kombinaciji nema problema koje spominjete, niti s debljim od ovih.