Borisllave kako si zadovoljan sa šperom? Čini mi se da ti nije od velike koristi budući da su prvi kotači pretežno u zraku. 😉
Imam nosač za pol metra drva. Bez toga nema šanse ovo vući. “Slabiji “ je 30% ako nema ništ napred.Bome su dobri komadi Jel imaš naprijed kakav uteg?
Jesu, baš su dobra drva, ni pretanka ni predebela, prvo su klade izvučene pa onda ovi ovršci od klada. Imam naprijed tvorničke tegove 6 komada ali staviću još 10 onih visećih isto tvornički.Bome su dobri komadi Jel imaš naprijed kakav uteg?
Planiram si napraviti "češalj" za vuču trupaca kao što imaju vitla gdje se umetne karika lanca. Kopčanje na hidrauliku, čim bliže traktoru da se može više potegnuti te da se ne diže prednji kraj traktora.
Upregnut odavno.Jel zetor upregnut
Sa šperom smo prezadovoljni kada su točkovi na zemlji.Borisllave kako si zadovoljan sa šperom? Čini mi se da ti nije od velike koristi budući da su prvi kotači pretežno u zraku. 😉
Da dobro ide, i prvi se dobar učinak. Naravno to je za takvu mašinu i realni plus, i kod tebe i kod Borislav360.Nije LKT ali ide 2 kubika… 😎
Može ovakav način kačenja, sa cvikama ili konbinacija sa dva lanca da dodje vez lanca ovako ispred sredine reza.Tako je . Čak možda ne bi bilo loše da da je u obliku izduženog naopačkog slova U, tako da se može vući i deblja roba .