- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,543
Je moraju imat, kazne su velike ako nemaš.
Meni je isto to zapelo za oko, a i izum ovo vozilo slično Smilanovom.
Meni je isto to zapelo za oko, a i izum ovo vozilo slično Smilanovom.
Ovo je školski. Tak i moj prijatelj uglavnom ruši kad su uvjeti za to . Treba jako jako puno prakse i još više volje da bi ovako to izgledalo. Svaka čast.Nije da se hvalim ali ovako od prilike treba izgledati panj nakon profesionalca, moji nisu bas naj bolji ali barem priblizno View attachment 55689 View attachment 55690 View attachment 55691
Pre nekoliko dana sam napravio dogovor pa čekam da mi dostave matrijal za jedno vozilo bit će baš interesantno.izum ovo vozilo slično Smilanovom.

kod ovih panjeva dvije su ključčne greške koje ruše ocjenu, prvo pre dubok zajek (ušao sam skoro do pol stabla) a drugo, ubodni i završni rez nisu u ravnini. Nije da su katastrofalne greške niti za sjekača niti za trupac, samo ruše ocjenuOvo je školski. Tak i moj prijatelj uglavnom ruši kad su uvjeti za to . Treba jako jako puno prakse i još više volje da bi ovako to izgledalo. Svaka čast.
generalno nema tu neke velike greške, iako bi školski zasjek trebao biti 1/3 promjera. Predubok zasjek potencijalno ograničava korištenje klinova i ono još opasnije, pomiče "vagu" stabla. No to su u praksi detalji. Kako sve ljudi ruše, ja to iskreno ne mogu ni gledati više.Bio malo preoštar lanac pa proletjelo 😂
zezam se, ja uvijek tako obaram, sa većim zasjekom
Trebao biti do 1/3 promjera...evo detalja iz uputa za rad na siguran nacin pri sjeci i izradi...generalno nema tu neke velike greške, iako bi školski zasjek trebao biti 1/3 promjera. Predubok zasjek potencijalno ograničava korištenje klinova i ono još opasnije, pomiče "vagu" stabla. No to su u praksi detalji. Kako sve ljudi ruše, ja to iskreno ne mogu ni gledati više.