Deda Marek
Iskusan lik
- Tu od
- 25 Pro 2021
- Poruka
- 3,004
🧐🧐🧐. Ja ju ne vidim
Šogor kupil jedno 15 rali šuma . Cijena od 500 pa do 2000 eura po rali . I to većinom od ljudi koji su otišli u grad . Samo da se riješe . A ima i pametnih pa cijene po5-6000 eura ral i to ode odmah .Meni to nije jasno kak za nekog ima drva a nekog ne, evo meni sad sused uće uvaljat 4 rali šume za 5soma€🙂
Ja mu dajem 3,veli da mora razmislit🙂kaj bum snjom nezmam.
Sonnyyy, buš se zaj...l i platil. ☺️ Znam ih par. I sad kad je i ova garnitura na radnim mjestima. A kamoli ne kad je bila garnitura kaj je sad u penziji.
Šogor kupil jedno 15 rali šuma . Cijena od 500 pa do 2000 eura po rali . I to većinom od ljudi koji su otišli u grad . Samo da se riješe . A ima i pametnih pa cijene po5-6000 eura ral i to ode odmah .
Ako je ta cijena na cesti onda je samoizrada preeeskupa, zapravo jesu takve cijene, kod mene nema bukva i grab vec jasen i hrast, prostorni metar je bio 230-250 kuna na tvrdoj cesti, znaci metrice, ne vmo, a samoizrada je bila 150-180 kuna prostorni metar. Jbm ha ja tko ima racuna za 70-80 kuna po metru radit.kubik je 242 kune za bukvu i grab, a ak si sam rušiš 169kuna🙂
Potrošnja: 200 tona drva dnevno po pogonu. Pa puta 3 komadaIma šume dok ne dođu igrači.
To je bespotrebno uništavanje šuma radi dobiti pojedinaca, isto kak i elektrane na silažu.Potrošnja: 200 tona drva dnevno po pogonu. Pa puta 3 komada
A mi se čudimo sto nas stavljaju na liste i kažu da nema drva
To se veli stranačko pogodovanje.. I šumsko mrcvarenje...Ima šume dok ne dođu igrači.