Nije poklon, platio sam ju 100 EUR-a. Dobra je za tući po kajlama jer ima ravnu i veliku glavu pa se kajle ne oštećuju previše (osim kad promašiš ). A druga prednost joj je manja dužina drške od 70 cm i plastični nosač pa ju je lagano nositi. Ja ju čak stavim u ruksak s ostalom opremom i na leđa, u jednu ruku motorku u drugu gorivo i gas.Kako to sekira husqvarna? Dobio na poklon ili zbog kvalitete? neceg drugog?
Kad nije nakrenuto onda može.takve ja s vladimircem čupam iz korijena...bez petljanja sa žagom... 🤭
Mislim daj je bilo za mene napisano,napisao sam da prvo prebacim konopac,a sa njim povučem sajluVitlo,svežem čim više(znam stavit na kraj konopca kamen i prebacim preko grane i onda sa konpcem povučem sajlu
Videl sam na jutubu da za te tanje koriste štehere. Kolko je to dobro neznam, samo sam videl.što je najbitnije u ovome bagremu nema mjesta za dizalicu jer je pretanko.
Ovo vec da, viđao sam i ja na videima i moglo bi valjati za ovako drvoVidel sam na jutubu da za te tanje koriste štehere. Kolko je to dobro neznam, samo sam videl.
Vidi se na videu od 1.20 na dalje.