Kapetan_broda_Kupljenec
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,289
Ma svako zna sebi najbolje, uvijek bilo i bude👍🙂
A onda v šumi🤔. Putni frižider za plažu. Gemišt v ceker,aspen v frižider 🤣🤣🤣Pa kaj ga treba čuvati u rasladnoj vitrini😱
ja mogu reći u svoje ime barem što se tiče oštrača, nisam baš bio oduševljen oštrenjem na njega i uvijek sam radije oštrio turpijom, onda sam u lidlu naletio na ovoga za nekih 160-170 kuna, reko jbmi se ak mi se ne bude svidio da ga i bacim za te parenakon par oštrenja dok sam se malo privikao na njega sada mi je sasvim dobar...od malo kvalitetnijih sam nalazio oregon za cca 200 eura a to mi je malo previše, ovo što si linkao mislim da ću ga ubrzo naručiti, hvala za linkZašto ljudi uvjek šparaju na bitnim stvarima..felge na autu moraju biti ali komad dobrog alata brus.
što se ubodnog reza tiče, nisam siguran što kaže struka ali po mom iskustvu bitno je da ne bude niži od zasjeka i da ne bude viši od završnog, po meni idealno je ako je u ravnini sa završni.Nakon vađenja kajle sam napravil mali ubodni rez za koji nisam siguran je li možda prenisko.
Kad sam prestal rezati završni rez i krenul po kajle, nakon kaj sam se odmaknul cca 3m bukva je sama krenula i kajle nisam trebal.
Svaki komentar je dobro došel za eventualne korekcije ubuduće.
Tvoj post #12585Pa di piše da je frižider? Vama zgleda tak jer znate kak frižider izgleda i sve kaj liči na njega je frižider 🙂joooj dečki dečki.