Tak znači! Dok su svi uhljebi iz HŠ na moru, vi haračite. Trebali ste čekati do utorka, dok dojdu k sebi 🤭Jučer nas poharalo nevrijeme, ali sreća tuče nije bilo. Danas krenuli malo ozbiljnije.
Jučer je do podneva bilo dobro, ugodno za raditi, barem kod nas. U srijedu je pala kiša i malo je rashladilo, drugi dan lagani povjetarac, limunada i može se. Samo treba biti u šumi rano ujutro, otprilike oko 6.00h.Što ide netko po ovoj vrućini u šumu?
da nemam jednog drva doma i da mi netko da da sada idem badave po njih reko bi mu hvala lijepa. neka...
To je u redu ako radiš drva za osobne potrebe, međutim ako živiš od toga onda je druga pričaŠto ide netko po ovoj vrućini u šumu?
da nemam jednog drva doma i da mi netko da da sada idem badave po njih reko bi mu hvala lijepa. neka...
Gle ja ii brat iz zajebancije napravimo nekih 100+m drva u par vikenda i to između 12 i 3-ćeg mjeseca....To je u redu ako radiš drva za osobne potrebe, međutim ako živiš od toga onda je druga priča
to je jedan od glavnih razloga zašto izbjegavamo rušenje zelenog. nikad ne vidiš što je u krošnji...Ljudi čuvajte se po šumi kad radite, kod nas se juče dogodila nesreća u šumi. Nažalost prilikom obaranja drveta odlomio se ogranak sirovi i pao na čovjeka i pogodio ga u predjelu grudnog koša, nažalost nije preživio😔. Da se razumijemo odma, čovjek nije bio amater već profesionalac što se tiče šume i obaranja drva.