A meni urolog rekao da je najbolja mlaka malo posoljena voda 😉A znate li da je po vrućini najbolja hladna sirutka!
Dobra "stara garda", koja je naučila šumski red i koja ga i provodiJedan od razloga, ako ne i glavni, je taj da se ne uništi put u šumi. I sada ima mjesta na glavnome putu na kojemu su grabetine pune vode i kroz koje je nemoguće proći. Nekada su se putovi po šumama popravljali. Ljudi su se organizirali i sa kolima i kravicama vozili materijal i zavažali puteve. Sad kad ima mehanizacije više nitko to ne dela. Ja sam si našel rutu po kojoj izvažam drva koja mi je sigurna i bitno mi je da kada prođem po njoj da iza mene praktički ne ostane nikakvog traga, a kamoli oštećenja puta. Eto, to je jedan od mojih razloga za odlazak u šumu po najvećoj vrućini. Drugi glavni razlog je naravno žena. Gda ti žena radi planove onda se takva pitanja ne postavljaju.
Ja sam cca 300dana godišnje u šumi, i uvijek netko pita"a zašto sada" bilo to ljeto, zima, blato, kiša...Neka moje pitanje ne naljuti nikoga, al zašto sada u šumu?