• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Radovi u šumi, izrada drva

Frenki F3

Dobro znana faca
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
115
zadovoljni sa zetorom?
To je za mene ( i moje potrebe ) Space shuttle!! Tek se privikavam na njega ( imam ga cca 8.mj.) ali za šumu i malčer je stvarno super u odnosu na 539. Jedino moram utege za drugu godinu ubaciti jer hoće malo "zaplivati" prvi kraj kad je opterećen. Super drži na dol u 2 brzoj na mjestima gde sam sa ferđom išel u reduktoru i to ipak natovaren kak Bog zapovijeda. ( I on je teški + tehnostrojka +teret )Velim, za moje potrebe najtaman. A sad, tu cijenjena ekipa sa foruma fura zapadne hi-tec strojeve, naravno da je neusporedivo sa njima da se sad ne "delaju norca" z mene :ppozdrav:
 

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
2,448
Na ovom putu još niko nije sa traktorom izvukao prikolicu kipericu praznu. Nevidi se dobro na snimku ali uspon je ozbiljan.
 
Na vrh