• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Radovi u šumi, izrada drva

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,197
auspuh husqvarna 372 xp.jpg
Danas sam se malo poigral sa otvaranjem auspuha za Husqvarnu 372 xp. Dodan je još jedan otvor za izlaz plinova jer je postojeći dosta mali. Kvaliteta vara je katastrofa, namučio me jer je lim jako tanki i pregori taj čas. No kako se ne živi od ljepote (barem ne ja) bitno je da bude to funkcioniralo u šumi. Kako obično u šumu idem sam neće nitko prigovarati zavaru. Sad će Husqvarna pjevati punim plućima. Sretno joj bilo.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,122
Sad će Husqvarna pjevati punim plućima.
Neznam kak to na Huskvarni ide, ali Tomosakiju kad otvoriš previše ispuh imaš samo dojam (zbog zvuka) da bolje ide, a u stvari dobiješ kontra efekt.
A meni ovo izgleda ogroooomna rupetina.

Najnoviji postovi

Na vrh