To ti je ogromna greška,,,Kako obično u šumu idem sam

Neznam kak to na Huskvarni ide, ali Tomosakiju kad otvoriš previše ispuh imaš samo dojam (zbog zvuka) da bolje ide, a u stvari dobiješ kontra efekt.Sad će Husqvarna pjevati punim plućima.
Došlo je vrijeme kad bi i u švaleraciju morao voditi još nekog da mi bude na ispomoći kada zaškripi.To ti je ogromna greška,,,
U šumu nikad sam,,,
U švaleranciju ,, može sam,,![]()
Promjenom presjeka otvora na ulaznoj ili izlaznoj komori ili dijelovima za protok zraka gubi se fabrička uravnoteženost, što bitno utiče na radilicu ležaje i kućište. Druga stavka promjenom fabričkih otvora izlaznih gasova dolazi do promjene nivoa buke. Ako se nevaram na 372 pilama nivo buke je 117-119db. Tako da je ta granica blizu.Isto sam već napravil na par motorki i efekat je dobar. Motorka puno bolje prima gas i ne guši se toliko. Meni se to rješenje pokazalo sasvim ok. Rupetina kao rupetina, svaka se čini ogromna. No u ovome slučaju radi se o ključu za svjećice koji sam odrezal. U auspuh je ušao onaj čevrtasti dio koji sam pobrusil i zaokružil, tako da je vanjski dio dosta širi od onog unutrašnjeg. No vidio sam slučajeve gdje su stavljali i po dvije takve cijevi i nije bilo problema. Barem se nitko nije žalio da je lošije nego što je bilo.
Kriva majka prirodajer je postojeći dosta mali.