vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
To treba pitat vjke na diferncijalu i ležište prednjeg mosta.
Pozdrav,
molim vas za pomoć ak može čim prije (naravno ako netko zna). Imamo drvo kraj livade (hrast, inaće se sve vodi kao livada) koje je izraslo i sad je pogodno za rušenje i prodaju za trupce i za izradu drva za ogrjev. Da li moram ići na šumariju zbog rušenja i kako se najbolje zašttiti od toga da nas ne izvaraju prilikom sjeće stabala?
Pozdrav,
molim vas za pomoć ak može čim prije (naravno ako netko zna). Imamo drvo kraj livade (hrast, inaće se sve vodi kao livada) koje je izraslo i sad je pogodno za rušenje i prodaju za trupce i za izradu drva za ogrjev. Da li moram ići na šumariju zbog rušenja i kako se najbolje zašttiti od toga da nas ne izvaraju prilikom sjeće stabala?
U kojem djelu zagreba je to drvo za srusit?
Daj napisi jel ti imas motorku jel se grijes na drva i jel ti znas srusit drvo?
To je malo kopliciranije nego kak si mislil.
Trebal bi lugar to prvo doznacit i moraju biti rjeseni imovinsko pravni odnosi zemljista da nije tude.
Onda ce netko sa strane htjet rusit jer taj koji rusi moze nagrabusit.
Za daske i grede se sad ne rusi jer je drvo puno sokova i moze pucat kod rusenja!
Ako je sve rjeseno kaj sam napisal javi se na pp pa cemo se dogovoriti,imam frenda koji bi to mogao odraditi.
Nije drvo već više od desetak hrastova i ne bi sam rusio, trebaju mi ljudi koji to rade profi. Ak ima zainteresiranih nek mi se jave na pp.
Kaj se papira tiće tu nema beda sve će ići preko lugara i papira, nego kad je onda dobro rušiti za građu u kojem mjesecu, tako da se znam organizirati polako do tog vremena?
Eh da P.S.
gdje se mogu nabaviti nove sadnice hrasta i ostalog drveća (bukva,grab) jel ima toga za kupit negdje?