Ranko
Dobro znana faca
- Tu od
- 28 Lip 2008
- Poruka
- 1,240
Ratarski je sa 2 rupe, voćarski sa 4, kod nas je sa 4. Naš rasipač je star 12 godina, ovo su slike iz prvih godina, bacamo sa njim i po voćnjacima i po njivama, sigurno da neki skuplji sa dva diska ili sa lulom bacaju bolje, tu nema dileme.Meni su i u megametalu kad sam zvao rekli da je drugačija neka ploča kod vocarskih i kod ratarskih. Nešto 2 rupe 4 rupe.
I da mi ne preporučuju uzimanje sa vocarskim nastavkom ako planiram skidati.
A s druge strane sam od par ljudi čuo kao što i ti kažeš da nije problem. Ali svi ti ljudi imaju stare rasipače. Možda je ovo nešto novo?
Ali koliko sam skontao po porukama to bi se sve bacalo po voćnjacima samo nekada po cijeloj površini, a nekada po redovima. Za koju površinu trebaš i šta bi tačno radio?
Koliko vidim Mega metal je trenutno najpovoljnija ponuda, taj od inoksa je odlično rješenje, ali je i skuplji.
Nekada je Nova mehanika iz Kozarske Dubice imala dobre rasipače, plastični koš i usmjerivači, a lopatice od inoxa, bili su čak jeftiniji od mega metala, ali ne znam da li sada u ponudi imaju usmjerivače, trebalo bi ih pitati.
Evo našao sam jedan snimak iz 2018 godine, komšija bacao krečnjak na jabuku
Posljednje uređivanje: