• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Rasipači

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,592
Da se nitko ne uvrijedi, ali isto tako i za IMT govore da je najbolji plug oni koji nisu zakvačili za traktor nikad ništa osim IMT-a.

Prvog švabu kad sam probao shvatio sam koliko su naši domaći plugovi sranje zapravo.

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,652
Na lopatici.
Ti rastepači dosta ravnomjerno bacaju, ali zahrđaju odmah čim izađu iz proizvodnje.
Ne znam zašto se ti proizvođači boje raditi sa temeljnim bojama.
Da je prije obojan u temeljnu, pa onda u završnu, to bi mu kud i kamo produžilo vijek trajanja.
Provjerio,, još nije hrđa,što neznači da je neće biti,, ovo na lopatici prilikom pranja zadržala se prĺjava voda i kad se osušilo ostala fleka,,kakav,takav je, svako sebi nabavlja priključke po mogućnostima i po potrebama,, za rasipanje vještsčkog par puta u godini za nekih par hektara on je meni dobar,, pogotovo kad se prisjetim onog prijašnjeg nosanja kanti i mlataranja rukama,

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,317
Meni baca prilično dobro, jer znam kako treba raditi s njim.

A kaj se tiče plugova, sumnjam da je itko ikad rekao da je IMT najbolji plug, jer je stvarno jedan od najgorih ikad napravljenih.

Najnoviji postovi

Na vrh