Na ovakvim poslovima nema neke zarade, na kraju me izađu neke bauštelske dnevnice manje-više, ovakve poslove uzimam kad meni odgovara odnosno kad nemam pretjerano drugog posla. Najbolje ih je uzet preko ljeta kad nema mnogo drugog posla i kad su najbolji uslovi za farbanje. Cijena varira od slučaja do slučaja, samo farbanje s materijalom je oko 200€, tu se naravno nakupi još sitnica. Što se tiče ovog slučaja uradio bih ga bez zarade, čisto da pokrijem troškove, ali to je priča za sebe.
@krumpironja ne razumijem šta je problem s kukom, kuka umjesto kopčanja s bolcnom...
@MUHA moglo se tu još mnogo toga uradit, to bi već naginjalo restauraciji a to se baš ne isplati, isplati se meni kad bi se našla neka budala da to plati.
Ovo na slici je prekidač startera, originalni je počeo hrđat pa sam ga očistio i prefarbao. Trudio sam se da radim što je moguće manje promjena, svi sklopovi koji su mogli funkcionisat su ostavljeni tvornički, iznenadio sam se koliko su kvalitetni i kako još uvijek funkcionišu, ove današnje s pravom mogu u vrstu postavit bez obzira ko im je proizvođač.