:lol: :lol: dobra, dobra, ali ipak mi je šteta stavljati IMT znak, kvari ovako dobar izgled traktora.zbalija kaže:
:lol: :lol: dobra, dobra, ali ipak mi je šteta stavljati IMT znak, kvari ovako dobar izgled traktora.zbalija kaže:
Nisam do sad vidio okretniji traktor, dok skrenem do kraja jedan kotač gotovo stoji, kao da se okrećeš na kočnici.farmerLuka kaže:Ajde ovaj TX 65 vec lici na traktor nije predugacak ko 75 a sto se tice uredjivanja svaka cast za 5.0
Bobo kaže:Zna Vedran dobro o cemu ja pricam...
markach kaže:
Gdje si nabavio tapacirumge.. jesi kupio orignali ili si izrađivao negdje i koliko te izašlo to...Znam da si sve detaljno rastavljao (nisi baš sve, npr. nosač žmigavaca ), htio sam reći da se tako kabina na Torpedu ne sastavlja, prvo se sastavi glavna konstrukcija, znači zaštitna rama i krov (tako ga možeš i ostaviti preko ljeta ), tek onda se sastrane stavljaju stranice, koje su vijcima učvrščuju za krov. Krov drži te bočne stranice kabine, ovako bez krova mi je čudno kako uopće stranice stoje na traktoru.
Moj TD 75 ima tapicirunge i gume kao i kad je bio novi, dakle sve je zatvoreno, u bez brige se razgovaram na mobitel u radu.
Gdje si nabavio tapacirumge.. jesi kupio orignali ili si izrađivao negdje i koliko te izašlo to...
Mozes mi napisat koliko si boje potrosi na ovu 75-icu...tamno plave (ja cu koristit crnu nesvida mi se tamno plava), i zelene,i koja je to boja....??? ja imam jednu 75-icu jednu 90-tku prvo devedestetka ide na bojanje..... kako skides boju.. ako ju skidas.. hauba je dosta loša i izudarana pa cu prvo koristit obicni git...a zatim spric git... sa njim nisam nikad radi zanima me neka uputa koliko ga treba..( jel se on nanosi špricom??)??? I jel imas mozda neki kontakt telefon od te fireme za tapacirunge, a ova guma na podu... gdje si to nabavio...???Dao sam izrađivati u tvrtki Dekor u Bjelovaru, naprave po uzorku tapicirung kakav želiš, identičan sa uzorkom. Oko 500 kn su me izašla sva 3.
Mozes mi napisat koliko si boje potrosi na ovu 75-icu...tamno plave (ja cu koristit crnu nesvida mi se tamno plava), i zelene,i koja je to boja....??? ja imam jednu 75-icu jednu 90-tku prvo devedestetka ide na bojanje..... kako skides boju.. ako ju skidas.. hauba je dosta loša i izudarana pa cu prvo koristit obicni git...a zatim spric git... sa njim nisam nikad radi zanima me neka uputa koliko ga treba..( jel se on nanosi špricom??)??? I jel imas mozda neki kontakt telefon od te fireme za tapacirunge, a ova guma na podu... gdje si to nabavio...???
Poslje gita i spricgita neide temeljna samo zelene ili si koristi neku temeljnu.. ako ovče imam potrebe???Staru boju lagano prelazimo s brusnim papirom, nije ju potrebno skidati, onda kit, šprickit i farbanje. Boje se potroši mislim 4 l plave i 3 zelene (autolak).
špric kit služi za popunjavanje ogrebotina, ako se stara boja na mjestima ljuštila, pa te neravnine popuni špric kit, dok udubljenja nemože popuniti. Nanosi se špricom za farbanje, mora se posušiti, i onda se lagano brusi sa vodobrusnim papirom.
Tapicirungi se rade ovdje
http://www.datoteka.com/croatia-zute-stranice/D/dekordoobjelovarbjelovar.html
gumu za pod sam kupio u Kemoboji u Bjelovaru, prodaje se na metre, teško češ ju izrezati bez original uzorka.
Poslje gita i spricgita neide temeljna samo zelene ili si koristi neku temeljnu.. ako ovče imam potrebe???
Ja cu stavit i temeljnu iako ce i kod mene ostat boje.. bolje sad dat malo više noga da mi se oljušti boja...a za ovu gumu od poda mislim da necu nigdje moc nabavit za uzorak... neznam kak cu to izvest... jel si ti nju kako prićvrstio za pod ili samo stavio..???Nisam, bilo je stare boje još svuda tako da je to bila temeljna.