Zbog neispravne rotirke na SKIP-u sam ga skoro polupao kad sam ga vozio iz koprivnice. Prespavao u Bjelovaru kod kolege Alena i ujutro oko pola 6 oni krecu na svoju stranu i kazu ostani u stanu dok se ne razdani i onda idi... Ne ja bio toliko samouvjeren da cu prije guzve "za na posao" stici izaci iz sireg kruga bjelovara i da sam na konju.
Klinac, oni "prevoji" kod Zdralova mrak vani, rotirku imam ali ne radi a na skipu signalizacija siroka kao na kamionu. i jedan auto koci "5 do 12" iza mene, jer su tek onda skuzili da sam jako spor i da se radi o bageru, drugi auto, treci auto... Svi jedva zakocili da se ne zabiju u mene. ajde, proci ce nekako sve dok kamion nije naisao i on isto tako "na gusto" izbjegne nalet na mene... Nista, parkiraj sa strane, cekaj da se razdani makar malo i onda nastavio dalje...
Sad si mislim sta je sve moglo bit zbog jedne odspojene zice na rotirki... Mogao je netko poginuti, ne bi ja mozda bio ni kriv ali nekoga na dusi nositi...
Isto tako veliki traktor, trobrazni plug, sjetvospremac... Ne znam kak ostatak forumasa ali ja se u 80% slucajeva po mrklom mraku kuci vracam s njive. Rotirku nemam ali da je gusci promet bila bi obavezna. Jednom kad se opeces, onda je kasno...