• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Rotacijska svjetla - Rotirke

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Kod mene je plava rotirka stalno u autu to je za svadbe i za zezanje poznanika po noci al svi brzo koce i zaustavljaju se :icon_e_biggrin::icon_e_biggrin:
Dok meni iza prava plava ne zablica onda mi bude!!

toma84

Aktivni član
Tu od
10 Velj 2008
Poruka
2,007
Sam to ne radi na području PU Jastrebarsko :)

Posljednje uređivanje od moderatora:

tomo420

Član
Tu od
20 Sij 2011
Poruka
710
Bilo je i kod mene takvih pa im je zablicalo kod suca za prekršaje.....:icon_hang:

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Pazim di ju koristim da nebi bilo nadaj boze u zadnje vrijeme nesto slabije blize Jaski nema koristenja do pola puta jos kak tak ali od blize ne bilo bi mi zacas :icon_axe:

MARIETO88

Član
Tu od
22 Lis 2013
Poruka
349
Jel mi može ko objasnit zkj rotirka služi?
Kod mene je imaju traktori od 35-140ks!

Tu od
21 Sij 2012
Poruka
496
Mislim da ovi mali traktori do 60 Ks ju ne moraju imati, pa sluzi da te se bolje uoci na cesti, tj veci traktori vuku vecinom sire strojeve pa da drugi sudionici u prometu budu na oprezu. Jer rotacija znaci veliki teret recimo (siroki) .

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Kad voziš ili nosiš priključak širi od traktora ili širi od .2,5 metara trebaš imati upaljenu rotirku za sad još ni je obavezno ks traktora ni su bitne .

Tu od
21 Sij 2012
Poruka
496
Kako sam rekao kod nas za registraciju su trazili rotirke samo na traktorima jace od 60 Ks i sigurno ima razlog zasto je tako. Veci traktori veci strojevi.

MARIETO88

Član
Tu od
22 Lis 2013
Poruka
349
ja sam kupio traktor od 55ks, pa sam ju dobio..... ali mislim da nije baš na najboljem mjestu. Prilikom rada svjetli po meni drugima ravno u oči i to zato kaje nisko smještena!

Dado121

Aktivni član
Tu od
14 Kol 2010
Poruka
2,118
Bolje neku na stalku,da ti ova nebi padala ili ju granje strglo dolje.Meni je jednom granja zapela i skinula onu na stalku ali samo plastiku srećom nije se razbila

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,601
Na mojoj helli s magnetom sam vec dva puta razbio staklo a nije otpala.
Slazem se da su bolje na stalku. Ne strse nikud zice a i posto nema nikakvih zica lakse se skida i sprema u traktor. A pozeljno ju je skidat pogotovo kad se sprema nevrijeme da nebi bilo sprzene elektronike ili jos goreg posto je na vecini poklopac napravljen od karbona koji privlaci gromove.
Ova s linka mi lici na one s vasara za 80 kn.

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Imam jednu dilemu, dal da uzmem ovakvu rotirku:
http://www.njuskalo.hr/dijelovi-traktore/rotirka-magnetna-oglas-7492925
ili dodati nešto, pa uzet Hella-u??

Svakako imaš moje preporuke za ovu rotirku s linka!
Imam takvu več jedno 3-4 godine i mogu reči da je odlična rotirka!
Magnet je izrazito jak i jednom kad se uhvati možeš ju odvojit samo ako šerafciger pikeš ispod :)
Dosta se vrti kod mene i još nimam imal niti jedan problem, stvarn oej dobro i lijepo napravljena i odlično se vidi u noći, čak je i brzina vrtenje dosta dobro pogođena, čak bi reko da se malo i prebrzo vrti pa je ko u disku :)

Proizvođač je AMA, mislim da je to Talijansko! Sve pohvale.

Evo ti i slike s prve stranice ove teme. Ova lijeva rotirka je ta!!
Slika2244_zpsdd6be02c.jpg

Slika2243_zpsde95c53b.jpg

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
Kada je obavezno koristiti rotirku ? Postoji li gdje "slovo zakona" o tome ?

Steyr 01

Član
Tu od
25 Kol 2012
Poruka
654
Rotirka se koristi kad je priključeni stroj širi od širine traktora.. Tak mi je jučer na tehničkom rekel..

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
Malo smo se primili šrafljenja traktora pa sam odlučil kupiti rotirku (Nemre sused biti bolji od mene :(devil): )
Koju bi mi preporučili i di ima za kupit?

Najnoviji postovi

Na vrh