@salyn Ja još uvijek malo razmišljam o tvojoj želji.
Činjenica je da nemam pojma o principu rada te jedne svjetiljke.
(Nekako mi ne odgovara za nju riječ rotirka, više bljeskalica. Nekadašnja prava rotirka je imala elektromotor koji vrti sjenilo s ogledalom i žarulju u sredini.)
Dakle ako ti se da igrati s njom i eksperimentirati, predlažem ti da ju probaš malo testirati.
Probaj ju recimo "na kratko, sekundu, dvije" spojiti na akumulator da proradi, bljesne i istog ju trena isključiti s akumulatora. Pa onda ponovo za sekundu dvije isto ponoviti. Time bi došao do nekakve spoznaje, kako se ona unutar svojeg "elektroničkog sklopa" aktivira i resetira, odnosno kako bi reagirala na takvo nekakvo "pulsno, taktno" napajanje. Ako bi se događalo da se ona uspijeva trenutno iza svakog prekida napajanja strujom vračati u ponovno bljeskanje i aktivaciju, tada imaš nešto što možeš sebi prilagoditi, svojoj želji.
Teoretski bi mogao te dvije bljeskalice spojiti paralelno, a za njihovo "taktno, pulsno" napajanje eventualno koristiti nekakav "relej" za povremeno uključivanje brisača. Takvi se releji danas uglavnom mogu programirati preko ručice, na nekoliko različitih intervala aktivacije motora brisača, da metlice mahnu i obrišu staklo.
Nadam se da me lako pratiš o čemu razmišljam.