MatijaKrizanicMF35
Član
- Tu od
- 3 Tra 2010
- Poruka
- 465
po mojem stara je oko20 -ak godina +,- .brk .bubnjasta rotacijska kosilica-to je oznaka.neznam kad su se počele proizvodit.
inače rađene po licenci PZ ZWEEGERS....
po mojem stara je oko20 -ak godina +,- .brk .bubnjasta rotacijska kosilica-to je oznaka.neznam kad su se počele proizvodit.
Imaš sreće....ja kaj god sam kupio SIP-ovo u zadnjih 15-ak godina,niš ni valjalo........GOMAHERS-ja isto ima sipovu kosu 185 i teram ju več 5 godina ako ne i više, i do sad nije bilo nikakvih problema. Godišnje pokosi oko 30 rali,samo mjenjaj noževe i svremena na vrijeme ju podmažemo i teraj. Teram ju sa Universalom 53ks i nije mu velika,najtaman mu je.
Imaš sreće....ja kaj god sam kupio SIP-ovo u zadnjih 15-ak godina,niš ni valjalo........
Onda ja nemam sreće....... :madmana: sve SIP-ovo sam kupovo novo dosad... Od 80 g.:madmana:Ako ja imam sreče onda ima i pola sela sreče,jer kod nas se je pokazala jako dobrom kosom. Neznam koji je problem kod tebe,jedino ako uzimas polovnu pa naletis na neki krš.
donji tanjur moraš izbiti van jer je on nabijen na ležaj i nabu.tamo ti fali opruga-imaš na slici u katalogu a mast ep-o ,polutekuča mast, mora biti do pogonska osovine tj mora biti malo uronjena u nju(samo donji dio).
u termometalueii mene zanima gdje mogu kupiti ove tanjure za kosilicu...