• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Rotobrane / Rotodrljače

• Temu pokrenuo IMT560
  • Datum prvog posta

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,311
Pa ja orem sa IMT-om pa mi nikad trava ne raste po brazdi!!
Nije do pluga, do brzine je i do deflektora na imt, olt, leopard plugu!

Treba brže orati ili?? Pa plugovi su mi stvarno loši trebalo bi ih srediti i rekao sam da je ovdje izveženo preko 10 cisterni gnojnice i to je jedan od razloga zašto je trava tako rano krenula.

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Da, sa IMT plugom treba malo brže orati da lijepo zasipa brazdu.

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,311
Dobro ja sam orao sa Oltom i on malo bolje prevrće brazdu od Imt-a, ali idem previše u OFF.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Jedan naš forumaš to radi ovak

[YT]https://www.youtube.com/watch?v=BZ0bij-3uIA&feature=youtu.be[/YT]

ibosilj

Aktivni član
Tu od
26 Pro 2012
Poruka
1,056
manje drncanja i čuvanje bubrega, vidio sam u međimurju jedanput da frajer tako leti s drljačom s paker valjkom pa sam mislio da si samo malo poravnava :biggrin:

powershift

Dobro znana faca
Tu od
13 Stu 2007
Poruka
2,912
ja tako radim coskove, vrtove, manje parcele da se ne okrecem, a zarvrsno je uvijek naprijed, bez tragova tockova

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
evo i videa-

[YT]https://www.youtube.com/watch?v=7XqNFo4GekU[/YT]

tu sam prvi put s ovom drljom pripremao za kukuruz,trebalo je malo poštelati pošto je dubina bila do kine, ovdje se vozim cetvrtom sporom,a kasnije je sve islo u prvoj direktnoj...

Posljednje uređivanje od moderatora:

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,458
Gogo, pa koliko ti to imaš goriva u rezervaru? :)

El nosi ju Zetor bez problema!? Šta misliš, dali bi ju mogao moj nositi!?

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
Hehe,inace je bio pun do čepa,ali sat nevalja. promijenio sam plovak,pa sad na zadnjih 10 litara zasvijetli rezerva,a kazaljka na satu ode do polovice i to je to. a na 5011 koji sam prodao,je bila nova ispravna urica,a plovak nije valjao,i ja se nisam sjetio da ih zamijenim prije prodaje!

nosi ju bez problema,i ja sam se zacudio,jer imam jednu parcelu gdje se na poljski put uspinje pod jako velikim nagibom,i islo je bez problema,sa tvornickih 100kg utega naprijed. nosio bi je tvoj, samo bi trebao jako pazljivo se voziti,ili ga dodatno opteretiti,posto je moj tezi za tezinu prednjeg mosta. jel iza imas jedan ili dva vanjska cilindra hidraulike?

vidi ovog 5340 kako se odmah na pocetku propinje pod kuhn 3m.

[YT]https://www.youtube.com/watch?v=mNtTUigW_Q0[/YT]

Posljednje uređivanje od moderatora:

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,458
Bio je vamo u blizini mene jedan 577 solac sa rotodrljačom 2.5m i paker valjak iza, ali na izlazu na cestu je veća malo uzbrdica i mora ići rikverc s tim da 577 nema napred nikakvoga utega. Tvoja je isto 2.5m!? Imam jedan cilindar.

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
da, 2,5m je moja. ako ti naprijed nabacis 250,300kg utega, trebalo bi to ici bez brige! traktori su nam po snazi skoro isti...

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,458
Ma išao bi on u radu, jedino transport, ja imam lakšu zemlju nego ti..

Najnoviji postovi

Na vrh